Vi søker franchisetakere i hele norge

Byglands Begravelsesbyråer er en byråkjede med flere avdelinger og franchisetakere. Vi ønsker å levere et verdig og rimelig alternativ. Vårt mål er å bli en landsdekkende kjede. Vi ønsker derfor å utvide med flere franchisetakere. Vi markedsfører begravelsesbyrået under kjedens merkevare, og ser nå etter Franchisetaker i Kristiansand.

Franchisetaker i Byglands Begravelsesbyråer

Som franchisetaker i Byglands Begravelsesbyråer får man full opplæring i drift av et begravelsesbyrå. Dette gjelder også juridiske, økonomiske og praktiske aspekter.

I tillegg vil franchisetakerne dra nytte av en felles nettside og markedsføringsstrategi som er utviklet av Byglands Begravelsesbyråer. Dette inkluderer tilgang til en solid merkevare og etablert forretningsmodell som allerede er kjent og respektert av mange mennesker.

Erfarne begravelsesagenter vil også være tilgjengelige for å gi råd og støtte, både ved håndtering av krevende situasjoner og å finne gode løsninger når problemer oppstår.

Alt i alt tilbyr Byglands Begravelsesbyråer en støttende og profesjonell plattform for franchisetakere som ønsker å starte sin egen virksomhet innen begravelsesbransjen. Ved å følge vår suksessfulle forretningsmodell og dra nytte av den hjelpe som tilbys, kan franchisetakerne føle seg trygge på at de har det som skal til for å lykkes.

Hva vi krever av deg

Det kreves at man har omsorgsfull og respektfull tilnærming til mennesker i en sårbar livssituasjon. Det er også viktig å ha estetisk sans for å kunne pynte kirke eller seremonirom på en vakker og verdig måte.

Videre kreves det god arbeidskapasitet, struktur og god ordenssans for å organisere alt som må gjøres ved en begravelse. Gode almennkunnskaper er også viktig for å kunne håndtere de juridiske og økonomiske aspektene ved å drive begravelsesbyrå.

Franchisetakerne i Byglands Begravelsesbyråer må ha økonomisk sans, samt trives med å være sin egen sjef. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Det kreves derfor ingen spesielle forkunnskaper. Vi inviterer også deg som har drevet egen virksomhet eller har jobbet eller jobber i begravelsesbransjen.

De som allerede har eget begravelsesbyrå vet at det kan være krevende å drive alene. Man kan ha behov for både vakt-samarbeid og kvalifiserte vikarer. Som franchisetaker i Byglands Begravelsesbyråer vil man få full opplæring, kontinuerlig støtte og veiledning i daglig drift, et godt arbeidsmiljø og felleskap, samt tilgang til kvalifiserte vikarer etter hvert som kjeden bygges ut.

Hverdagen i Byglands

Hverdagen i et begravelsesbyrå kan være veldig variert. Vi ønsker å hjelpe pårørende gjennom en tung og vanskelig tid. Man vil jobbe med å organisere seremonier, veiledning av pårørende og koordinering med andre aktører i bransjen.

Vårt arbeid innebærer møter med pårørende for planlegging av seremoni, organisering av transport og annen praktisk hjelp. Vi har også ansvar for koordinering med gravferdsmyndigheter og andre aktører i bransjen.

Som franchisetaker vil man også ha mulighet til å være med på ulike kurs og opplæringstiltak som arrangeres av Byglands Begravelsesbyråer.

Hverdagen som franchisetaker i Byglands Begravelsesbyråer kan være hektisk og krevende, men samtidig også svært meningsfull og givende. Å hjelpe pårørende gjennom en tøff tid gir en dyp følelse av tilfredsstillelse og mening i arbeidet.

Om Byglands Begravelsesbyråer

Byglands Begravelsesbyråer tilbyr profesjonelle og personlige tjenester til pårørende. Byrået har over 30 års erfaring og høy kompetanse innenfor alt som omhandler begravelse og gravferd.

Byglands Begravelsesbyråer har som mål å gi pårørende en verdig og minneverdig avskjed med avdøde. Vi legger stor vekt på å skape en personlig og vakker seremoni som speiler liv og personlighet. Vi legger også stor vekt på omsorg for pårørende.

Byglands Begravelsesbyråer har i dag avdelinger i Grimstad, Arendal, Froland, Tvedestrand, Risør, Kragerø og Grenland.

Vi er i disse dager også i ferd med å etablere oss i Oslo og Stavanger.

Søk om å bli franchisetaker

For å søke om å bli franchisetaker i Byglands Begravelsesbyråer tar du kontakt med Knut-R Bygland på e-post knutrbygland@gmail.com eller telefon 414 55 115. Du finner også mer informasjon på vår nettside.

Vi tar først en uforpliktende samtale eller møte. Så vil man måtte sende inn en skriftlig søknad.

Velkommen til å ta kontakt.

Med vennlig hilsen
Knut-R Bygland,
Byråleder, Byglands Begravelsesbyråer AS

knutrbygland@gmail.com
Telefon 414 55 115